KORTING VOOR WINKELS

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, passende winkels waar
onze producten echt helemaal thuishoren. Ken jij een
winkel of webshop, of heb jij zelf deze leuke winkel?
Lees dan even verder....  

Je kan onze producten gewoon online in onze webwinkel bestellen of vanaf januari 2018 bij het gifts- en living inkoopcentrum FairPlaza in Culemborg. We staan dan samen met zo'n 40 andere fairtrade & ecobedrijven en ongeveer 20.000 producten onder één dak. 

HOE KOOP IK ONLINE?

Via een vaste kortingscode per hoeveelheid kan je gewoon via deze site inkopen, waarbij je er rekening mee moet houden dat de getoonde prijzen inclusief BTW zijn. Uiteraard wordt het bedrag exclusief BTW getoond in de winkelwagen en op de factuur. Wil je eerst de artikelen zien voordat je tot aankoop overgaat, dan kan dit natuurlijk ook. In de webwinkel kies je  dan de optie 'vooraf betalen'. Wij  sturen de artikelen dan op vergezeld van een pakbon. Binnen 7 dagen maak je de bestelling definitief waarna wij een factuur sturen. Niet afgenomen producten kan je kosteloos retourneren.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het afnemen van grotere hoeveelheden van een bepaald product, neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar info@butik-batik.nl of een telefoontje / WhatsApp naar 06 - 2150 8405

HOEVEEL KORTING KRIJG IK?

De volgende inkoopkortingen kan je gebruiken:

bestelbedrag*

kortingcode**
€ 100 - € 15015%WINKEL15%
€ 150 - € 20020%WINKEL20%
vanaf € 20025%

WINKEL25%

 

CADEAUPAKKET - RELATIEGESCHENK

Wil je aan het eind van het jaar je zakelijke relaties verrassen met een bijzonder en eerlijk geschenk? Of lijkt het je leuk om een cadeaupakket samen te stellen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor een geschenk op maat!

N.B. Deze regeling is alleen mogelijk voor detailhandel!

* inclusief btw ** niet te combineren met andere kortingscodes.
De prijzen zoals ze in onze winkel te zien zijn, zijn de consumentenprijzen. Hier gaat de korting voor winkels dus nog vanaf.

Butik Batik - mooie spullen voor je winkel!

Gratis verzending
binnen Nederland

SHINY DECEMBER JEWELRY
code: KAZURI30


 

Waarom Butik Batik?

© 2013 - 2017 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel