Korting voor winkels: 15% tot 25%

Wij zijn geen groothandel. Butik Batik heeft geen grote hoeveelheden per artikel. Daarom is onze marge per artikel ook kleiner dan bij een groothandel. Toch worden wij regelmatig door winkels benaderd omdat zij artikelen van ons willen afnemen voor doorverkoop.

We willen dat graag faciliteren met een inkoopkorting voor winkels. Via een vaste kortingscode per hoeveelheid kan je gewoon via deze site inkopen, waarbij je er rekening mee moet houden dat de getoonde prijzen inclusief BTW zijn. Uiteraard wordt het bedrag exclusief BTW getoond in de winkelwagen en op de factuur. Wil je eerst de artikelen zien voordat je tot aankoop overgaat, dan kan dit natuurlijk ook. In de webwinkel kiest u dan de optie 'vooraf betalen'. Wij  sturen de artikelen dan op vergezeld van een pakbon. Binnen 7 dagen maakt u de bestelling definitief waarna wij een factuur sturen. Niet afgenomen producten kunt u kosteloos retourneren.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het afnemen van grotere hoeveelheden van een bepaald product, neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar info@butik-batik.nlof een telefoontje / WhatsApp naar 06 - 21508405

CADEAUPAKKET - RELATIEGESCHENK

Aan het eind van het jaar, je zakelijke relaties verrassen met een bijzonder en eerlijk geschenk? Of ljkt het je leuk om een cadeaupakket samen te stellen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor een geschenk op maat!

N.B. Deze regeling is alleen mogelijk voor detailhandel!

De volgende inkoopkortingen kan je gebruiken:

bestelbedrag*

kortingcode**
€ 100 - € 15015%WINKEL15%
€ 150 - € 20020%WINKEL20%
vanaf € 20025%WINKEL25%

* inclusief btw ** niet te combineren met andere kortingscodes.
De prijzen zoals ze in onze winkel te zien zijn, zijn de consumentenprijzen. Hier gaat de korting voor winkels dus nog vanaf.

Butik Batik - mooie spullen voor je winkel!

Gratis verzending
binnen Nederland

We maken een feestje van elke order!
 

Waarom Butik Batik?

© 2013 - 2017 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel