PEACEFUL PEOPLE

Met het inkopen van onze producten zijn we altijd op zoek naar leveranciers waarbij eerlijke handel, aandacht voor het milieu en individu hoog in het vaandel staan.

Een bedrijf dat hier zeker aan voldoet is Peaceful People. Wij nemen veel van onze sarongs bij ze af, zo ook de handgeschilderde cadeausets van Kupu Kupu Foundation. Het bedrijf bestaat al sinds 1993 en begon kleinschalig met de in- en verkoop van sarongs uit Indonesië en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat investeert in landen als Malawi, de Phillipijnen, Peru, Benin, Thailand, Indonesië en Paraguay.
Zij doen dit door middel van het sponsoren van Foster kinderen via Plan International, financiële steun aan kleinschalige hulporganisaties zoals de
Kupu Kupu Foundation in Ubud/Bali en het verlenen van microkredieten.

 

DOWNLOAD 

Download en print het info sheet over deze producent op A4 formaat. Leuk en handig voor in je winkel of voor net dat beetje meerwaarde als je een product van Peaceful People cadeau geeft!

 

Butik Batik voor retailers

Verkoopt u home, living en gifts artikelen? Ga dan naar onze speciale website www.butikbatikretail.nl voor retailers met verantwoorde en kwalitatief hoogstaande batik accessoires van o.a. Baobab Batik =>

© 2013 - 2018 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel