MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, maar wil je deze wel graag stellen? Stuur dan een e-mail naar info@butik-batik.nl. Je kan ons ook appen/bellen: 06-2150 8405. Of misschien dat je het antwoord op jouw vraag terug kan vinden op onze servicepagina.

 

Hoe kan ik de sarongs het beste wassen?

Onze sarongs kunnen het beste met de hand, of handwasprogramma gewassen worden. Temperatuur max. 30 graden. Het gebruik van een droger raden we af. Ondanks het feit dat we de sarong goed controleren voordat we het versturen, kan het zijn dat er door het batikken, nog wat kleine wasdeeltjes op de stof achter gebleven zijn. Dit is er makkelijk met de hand af te halen. 

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Wij sturen de bestelling meestal dezelfde dag (ma t/m vrijdag), uiterlijk de volgende dag naar je toe.  Dan is het afhankelijk van de post wanneer het pakje bij je aankomt. Meestal is dat de volgende (werk)dag.

Hoe worden de pakjes verstuurd?

Bestel je een enkele sarong, doek of sjaal, dan versturen we dat als brievenbuspost via PostNl. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven of te tekenen voor ontvangst. Grotere producten sturen we via MyParcel, veelal in een hergebruikte doos. 

Je kunt de produkten in uw winkelwagen snel en veilig betalen via Ideal, credit card zoals Visa en Mastercard, en Paypal, Bancontact/Mister cash of op basis van betaling via een factuur vooraf. Je kunt dit bij de bestelling aangeven.

Wat houdt de cadeauservice precies in?

Als je een pakje via de cadeauservice wil laten versturen, dan geef je een apart afleveradres op. Wij zorgen er dan voor dat de ontvanger (de jarige) een mooi pakje thuis gestuurd krijgt. Naast het feit dat het pakje extra mooi ingepakt wordt, doen we er ook een handgeschreven kaartje met een door jouw opgegeven persoonlijke boodschap bij. En als je wilt dat het pakje op een bepaalde dag verzonden wordt...dan doen we dat! Klik op deze link voor meer informatie.

Zijn al jullie artikelen Fair Trade?

Wij zorgen ervoor dat we van al onze producten weten waar het vandaan komt. Bij sommige producten is dat te zien door een Fair Trade logo. Maar vaak nemen we onze producten af van kleinschalige werkplaatsen of plaatselijke kunstenaars waarvoor de kosten voor het voeren van een Fair Trade label te hoog zijn. We nemen rechtstreeks van de makers af. Tijdens onze inkoopreizen zien we dan ook waar het gemaakt wordt, hoe de omstandigheden zijn en wie het maakt. Dus geen kinderarbeid. Daar waar we nog niet geweest zijn, zien we de productie door middel van foto's en direct contact via WhatsApp. De lijntjes zijn dus kort en overzichtelijk. Maar het belangrijkste; eerlijk!

Verkopen jullie ook aan winkels tegen wholesaleprijzen?

Wij hebben een cash & carry showroom voor inkopers van winkels of bedrijven op de 2de etage van de Trade Mart, Jaarbeurs in Utrecht. De vaste inkoopdag is maandag van 10.00 - 17.00 uur. Daarnaast een speciale website voor retailers: www.butikbatikretail.nl 

Zijn de knuffel olifanten wel veilig voor kleine kinderen om mee te spelen?

JA! We hebben samen met de makers van Baobab Batik het traject van CE gemarkeerd speelgoed doorlopen. Alles is gecontroleerd, van de stevigheid van de naden, tot aan de veiligheid van de verf. Bij de nieuwe productie van de Kiddies Collectie zal het CE keurmerk dan ook zichtbaar zijn op het label van het product. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed te wassen!

Je hebt het op de site over duurzame producten. Wat bedoel je daar precies mee?

Duurzaam betekent letterlijk 'lang durend'. Producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan. En dat is wat we hier bedoelen met duurzame producten. Je zal in ons assortiment dus niet 'snelle producten' tegenkomen. Onze producten gaan langer mee dan één seizoen. Zowel door het feit dat je bij ons alle producten gewoon kan wassen, maar ook omdat de kwaliteit hoog is. Dus geen naden bij de knuffels waarbij het minste of geringste de vulling uit komt. Er kan uitbundig mee gespeeld worden om later mee te verhuizen bij het 'voor het eerst op kamers gaan'.
Daarnaast letten we er bij de inkoop op dat de ontwerpen tijdloos zijn. Eigentijds...maar tijdloos!

 

 

© 2013 - 2019 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel