MEEST GESTELDE VRAGEN - FAQ

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, maar wil je deze wel graag stellen? Stuur dan een e-mail naar info@butik-batik.nl. Je kan ons ook belllen: 06-2150 8405. Of misschien dat je het antwoord op jouw vraag terug kan vinden op onze servicepagina.

 

Hoe kan ik de sarongs het beste wassen?

Onze sarongs kunnen het beste met de hand, of handwasprogramma gewassen worden. Temperatuur max. 30 graden. Het gebruik van een droger raden we af. Ondanks het feit dat we de sarong goed controleren voordat we het versturen, kan het zijn dat er door het batikken, nog wat kleine wasdeeltjes op de stof achter gebleven zijn. Dit is er makkelijk met de hand af te halen. 

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Wij sturen de bestelling meestal dezelfde dag (ma t/m vrijdag), uiterlijk de dag erna naar je toe.  Dan is het afhankelijk van de post wanneer het pakje bij u aankomt. Meestal is dat de volgende (werk)dag.

Hoe worden de pakjes verstuurd?

Bestel je een enkele sarong, sjaal of sieraad, dan versturen we dat als brievenbuspost. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven of te tekenen voor ontvangst.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de produkten in uw winkelwagen snel en veilig betalen via Ideal, credit card zoals Visa en Mastercard, en Paypal, Bancontact/Mister cash of op basis van betaling via een factuur vooraf. Je kunt dit bij de bestelling aangeven.

Wat houdt de cadeauservice precies in?

Als je een pakje via de cadeauservice wil laten versturen, dan geef je een apart afleveradres op. Wij zorgen er dan voor dat de ontvanger (de jarige) een mooi pakje thuis gestuurd krijgt. Naast het feit dat het pakje extra mooi ingepakt wordt, doen we er ook een handgeschreven kaartje met een door jouw opgegeven persoonlijke boodschap bij. En als je wilt dat het pakje op een bepaalde dag verzonden wordt...dan doen we dat! Klik op deze link voor meer informatie.

Zijn al jullie artikelen Fair Trade?

Wij zorgen ervoor dat we van al onze producten weten waar het vandaan komt. Bij sommige producten is dat te zien door een Fair Trade logo. Maar vaak nemen we onze producten af van kleinschalige werkplaatsen of plaatselijke kunstenaars waarvoor de kosten voor het voeren van een Fair Trade label te hoog zijn. We nemen rechtstreeks van de makers af. Tijdens onze inkoopreizen zien we dan ook waar het gemaakt wordt, hoe de omstandigheden zijn en wie het maakt. Dus geen kinderarbeid. Daar waar we nog niet geweest zijn, zien we de productie door middel van foto's en direct contact via WhatsApp. De lijntjes zijn dus kort en overzichtelijk. Maar het belangrijkste; eerlijk!

Verkopen jullie ook aan winkels tegen inkoopprijzen?

Wij hebben een showroom voor inkopers van winkels in het inkoopcentrum FairPlaza in Culemborg. Daarnaast een speciale website voor deze retailers: www.butikbatikretail.nl 
 

 

 

LAATSTE NIEUWS!

Sarong Collectie 2019..nu online!


 

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT..

Kussenhoesjes, vlaggenlijnen, wanddecoratie,
de Little Knapsacks of Hope...etc
De Kiddies Collectie van Baobab Batik met 
stoere olifantenknuffels, kinderschortjes..

© 2013 - 2019 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel