ONS VERHAAL

Butik is het Indonesische woord voor 'boetiek' en dat is precies wat wij zijn; een boetiek met batik accessoires, maar dan online. De unieke, kleurrijke batik tassen die onze indonesische familie maakt op Java vormden de grote inspiratiebron voor de oprichting van Butik Batik begin 2014. Vandaaruit hebben we het assortiment ontwikkeld op basis van de prachtige accessoires die zijn te vinden in traditionele batik landen.

 

VERBINDING VAN CULTUREN

Onze Nederlands-Indische achtergrond is op zichzelf een voorbeeld van de enorme culturele smeltkroes die de wereld is, en waaruit al eeuwenlang nieuwe culturele en kunstzinnige expressievormen voortkomen. Batik bijvoorbeeld als techniek is wijdverspreid over Afrika en Azië, en heeft een mooie lokale diversiteit voortgebracht aan kleuren en vormen. 
Het is de uitwisseling tussen wereldculturen die de wereld mooier en kleurrijker maakt en wij willen daar graag aan bijdragen.

 

EERLIJKE HANDEL

Wij selecteren Indonesische en Afrikaanse designers en merken. Merken die nét even anders zijn. Elk item met een beperkte oplage.
Merken met een verhaal op het gebied van herkomst en traditie tot uiting gekomen in eigentijdse kussens, knuffels en sjaals.
Waar onze producenten te kleinschalig zijn voor aansluiting met een keurmerk zoals het WFTO, kopen wij in via het 'direct trade' principe. Dit is geen offficieel keurmerk, maar een garantie dat wij weten waar, hoe en door wie de producten zijn gemaakt, en dat wij de makers zelf rechtstreeks betalen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Fair Trade Gemeente Culemborg.
Wij zijn ook als wholesale / B2B actief bij de Trade Mart, Jaarbeurs Utrecht.

 

ONZE SHOWROOM BIJ TRADE MART UTRECHT

 

RELATIEGESCHENKEN - CADEAUPAKKET

Aan het eind van het jaar je zakelijke relaties verrassen met een bijzonder en eerlijk geschenk? Of ljkt het je leuk om een cadeaupakket samen te stellen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor een geschenk op maat!

 

WAAROM BUTIK BATIK? 

  • hoge klanttevredenheid

  • persoonlijke service

  • uiterlijk de volgende werkdag verzonden

  • veilig betalen en winkelen is gegarandeerd 

  • geen massaproductie, maar authenticiteit en eerlijk

Als er nog vragen zijn of als we ergens mee kunnen helpen,neem dan gerust contact met ons op door te bellen, appen of mailen. Tel. 06 - 21508405 of info@butik-batik.nl

      

Mirjam van Gelder

HULP nodig?
WhatsApp:
0621508405

LAATSTE NIEUWS!

NIEUW
Afrikaanse sarongs
van Baobab Batik
NU ONLINE!


 

VOLG ONS OP INSTAGRAM
scan onze naamtag met je 
Instagram app!

© 2013 - 2019 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel