BATIK DOEK - Indonesië - batik nature

Artikelnummer: 803
Artikel 1 van 6 Volgende
€ 47,95 (inclusief 21% btw)
Jammer...de laatste is nét verkocht..

BATIK DOEK

Bijzonder mooie batik doek met intensief bewerkt batikpatroon van bloemen en takjes. Door onze partner in Jogjakarta ingekocht bij een plaatselijk bedrijfje in Solo (Java), waar er ook nog met de hand gebatikt wordt. Het patroon op deze stof is gestempeld met bijenwas, in meerdere kleurbaden geverfd, waarna de bijenwas er weer uitgekookt wordt. Zo krijg je het patroon op de stof. De stof is niet afgezoomd maar aan de korte kanten voorzien van een bijzonder mooie rand.

INTERIEURTIP

Gebruik de lap als bijzondere decoratie aan de wand, of zoals je op de foto ziet, over een decoratieve ladder. Als je regelmatig van doek wisselt, geef je je interieur telkens weer een andere uitstraling. Kijk bij onze andere doeken voor nog meer sfeer-inspiratie. Je kan er natuurlijk ook van alles van maken..kussenhoesjes, placemats, tafelloper..

Er kunnen kleine variaties van draaddikte en kleur in batik stof zitten als gevolg van de interactie tussen het handmatige proces van batikken en het weven van de stof. Dit is een van de mooie eigenschappen van batik.

#eyecather-van-je-interieur

Voor meer info over de batik doek, zie tabblad specificaties.

Specificatie Omschrijving
Kleur off white beige donkerbruin oranje groen roze blauw
Materiaal katoen
Afmeting +/- 200 x 112 cm
© 2013 - 2019 BUTIK BATIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel